Pizza + kóla, vagy nyáron, a nagy melegben sör! De sose hagyd, hogy a torkod rosszul érezze magát, öblítsd le mindig valamivel. És ha már unod ezeket, próbáld ki egyszer borral! Segítünk, melyik pizzához, melyik bor illik a legjobban.

Gombás, oregánós: pinot noir
Margarita: chardonnay
Pepperoni: merlot
Pesztós: proseccó
Sonkás-ananászos: rizling

Jótanács: a bort mindig a megfelelő hőmérsékleten fogyaszd, különben csak elrontod vele a pizzádat.
Vedd figyelembe, hogy a túlhűtés szinte eltünteti a fehérborok ízét. Ha a vörösborod túl hideg, elveszti karakteres jellegét. Ha melegítened kell, a poharat a tenyeredben tartva langyosítsd.

érlelt fehérborok: 12 °C
édes borok:  6–8 °C 
könnyű fehérborok: 
6–8 °C
testes vörösborok: 17–18 °C

Persze, ha ránk hallgatsz, azt iszol, amit szeretnél, és ahogy szeretnéd! Nincs szabály, csak ajánlások. Rendelj pizzát, az a lényeg. Egyél, igyál, érezd jól magad!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nyitvatartási idő

Hétfő 11am 22pm
Kedd Ke 11am 22pm
Szerda Sze 11am 22pm
Csütörtök Csü 11am 22pm
Péntek 11am 02am
Szombat Szo 12pm 02am
Vasárnap Va 12pm 24pm

Rendelj Online!

Vagy hívj minket:

+36 - 70 - 629 - 86 - 55

Írhatsz is:

buda@pontepizza.hu

Töltsd le alkalmazásunkat!

App store Play store

Kövess be:

Facebook logo fb.com/azeredetipontepizza